Over ons

Wat u over OFFIAS BV moet weten.

Ons kantoor behartigt uw belangen op het gebied van verzekeringen, spaar- en beleggingsproducten en biedt u ook tal van financiële diensten aan. Dit begint op het moment van het onderschrijven van een verzekering of krediet.

Voor u onderzoeken we dan welke verzekeringsmaatschappij voor u het aantrekkelijkste aanbod heeft dat het best aansluit bij wat u zoekt.

Ons deskundig team van experten geeft u professioneel advies en ondersteuning m.b.t verzekeringen en spaar- en beleggingsproducten. Ons kantoor biedt u tevens tal van financiële diensten.

OFFIAS BV tot uw dienst

Wij werken voor u, onze klant, op basis van uw specifieke noden en behoeften. Centraal staat uw financiële situatie; de risico’s die u loopt en de wensen die u hebt, nu en in de toekomst. Wij brengen deze, samen met u, in kaart, om vervolgens een aanbod te creëren om u, uw gezin, uw bedrijf en uw patrimonium veilig te stellen.

Daarvoor kunnen wij, op onafhankelijke wijze, voor u de markt raadplegen en kunt u beroep doen op de kennis en ervaring van elk lid van ons team. Hiervoor werken we met een aantal erkende verzekeringsmaatschappijen.

Wij kunnen u een compleet up-to-date overzicht van uw klantendossier bezorgen. Dit kan elektronisch of na afspraak op ons kantoor. Wij streven ernaar dit op periodieke basis  te bezorgen, in overeenstemming met uw wensen.

Onze medewerkers beschikken over gedegen product- en marktkennis zodat u steeds het beste product krijgt aan de beste prijs. Uiteindelijk zorgen we voor een integraal verzekeringsdossier aan de interessantste voorwaarden van de markt. Uw verzekeringen zullen enkel de belangrijke of wettelijk verplichte risico’s dekken zodat u met minimale kosten een perfecte bescherming geniet.

Onze troeven:

 • vrijblijvend advies,
 • check-up van al uw verzekeringen,
 • analyse van uw situatie of uw activiteit,
 • optimalisatie en realisatie van al uw  risico’s.

Wat doen wij nog meer voor u?

 • Wij nemen u veel administratieve rompslomp uit handen.
 • Bij schade staan wij garant voor een snelle en vlotte schadeafwikkeling.
 • Wij houden u steeds op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen.
 • We nemen de tijd om u goed te adviseren.

Over onze website

Vanaf nu kunt u niet alleen ons ruim aanbod aan producten en diensten op het Internet raadplegen, u kunt nu ook uw eigen offerte online aanvragen, voor elk van onze verzekerings- of spaaroplossingen.
Wij zoeken voor u de beste koop prijs/kwaliteit, zowel voor particulier, ondernemer of als vrij beroep.
Als onafhankelijk verzekeringsmakelaar staan wij er voor u! Onze troef is dat wij samenwerken met een groot aantal maatschappijen waarbij wij voor u de beste voorwaarden & premies kunnen vergelijken.

 • vrijblijvend advies / check-up van al uw lopende verzekeringen;
 • voor het uitbrengen van offertes;
 • realisatie en optimalisatie van al uw risico’s;

Of heeft u verzekeringen lopen en u wenst deze door ons te laten beheren of centraliseren? Wij zorgen voor een onmiddellijke overname en optimalisatie van uw dossier. Zo voorkomt u gaten in uw dossier of zelfs gelijklopende dekkingen.

Steeds tot uw dienst

Uw adviseurs

 

Eric Lemoine CEO Offias

ERKEND MAKELAAR IN KREDIETEN, LENINGEN en VERZEKERINGEN